Cautare

57989 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (7.44 secunde)
Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj a trecut saptamana aceasta in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta: construirea de case pentru sinistrati.
Legea Cultelor sta in piuneze de cel putin zece ani. ... Astfel, Ministerul Culturii si Cultelor a scos din lege paragraful legat de salarizarea clerului din Romania, inlocuind salariul minim pe economie, acordat cu chiu, cu vai preotilor, cu posibilitatea acordarii de ajutoare sociale celor mai necajiti dintre ei.
Cand mii de oameni se lupta cu puhoaiele si abia daca mai stiu pe unde sa innopteze dupa ce apa le-a luat orice speranta de a se mai intoarce acasa, politicienii sunt inglodati pana peste cap, nu in noroaiele aparute la Tecuci in urma apelor, ci in decizia, sau mai bine zis in indecizia, privind motiunea PSD.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
Nu de mult timp, la o emisiune de televiziune de mare audienta, la care erau invitati interpreti de muzica de toate genurile, am putut afla cum respectiva X, mare cantareata in play-back, a castigat din muzica intr-un an atat cat i-a trebuit sa-si cumpere un apartament in Bucuresti.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie. Editia cu numarul 12, ce va avea loc intre 29 septembrie si 8 octombrie, la Bucuresti, vine cu o tema speciala:
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura. ... - 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
Cum a scazut increderea in politicienii romani de la 16% la 8% in ultimii 5 ani Noi si cehii avem cea mai slaba clasa politica din intreaga Europa. Cel putin asa releva o ampla cercetare facuta de compania GfK la nivel international.
Burda International GmbH achizitioneaza toate activitatile Sanoma Hearst in Romania, ducand la crearea unuia dintre cele mai mari trusturi media din tara, cu peste 35 de titluri si mai mult de 40 de servicii media on-line.
Pentru prima data, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 au transmis in direct, in duplex, in Parcul Artelor (Parcul Titan) si pe Bulevardul Artelor (Bulevardul Unirii) cConcertul de deschidere a Festivalului International George Enescu de pe scena Salii Palatului.
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti.
Consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au intrunit ieri seara in ultima sedinta din acest an pentru a dezbate cele 21 de proiecte de hotarari de consiliu propuse de primarul Medgidiei, Dumitru Moinescu.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania.
Mijlocasul slatinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani si a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce saptamana trecuta a incheiat "socotelile" cu echipa finantata de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta.
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal.
google-analytics.com